Jacob Kongshaug

Fald og slagskader

Efter et fald eller en slagskade, kan kroppen forblive på høj alarm, selv længe efter at selve skaden er helet. PMST-behandling hjælper med at berolige dette alarmberedskab. Behandlingen tager hånd om choktilstanden i det skadede væv, samt nervesystemets funktioner, som holder styr på kroppens balance og koordination.

 

Tænk på PMST som en proces, der hjælper nervesystemet til at “slappe af” efter skadens stress. Jeg anvender lette og præcise behandlingsteknikker for at blødgøre spændte områder og gennem træning af specifikke balanceøvelser genoptræner vi dit nervesystem til at reagere velkoordineret igen. Målet er at bringe kroppen tilbage til en tilstand, hvor den kan bevæge sig frit og uden en belastende oversikring i din bevægelseskoordination.

 

PMST er effektiv til at lindre langvarige symptomer, som fortsætter med at påvirke kroppen, selvom selve skaden er helet. Det er en måde at sikre, at hele din krop arbejder sammen, som den skal, for et mere ubesværet bevægelsesmønster og velvære.

 

Jeg har stor erfaring med hoved/nakke traumer eller PCS (Postcommotionelt Syndrom)

 

Ring eller skriv for spørgsmål.