PMST

Psykomotorisk stress og traumebehandling PMST er en manuel behandlingsmetode, der særligt er udviklet til at tage sig af fysiske symptomer afledt af stress – og traumehændelser. Udviklet af Jakob Mikkelsen & Jacob Kongshaug.

Hændelser som færdselsuheld, slag- og faldskader. Fysiske skader efter uheld, der har medført kroniske smerter og smertemønstre. Arbejdsrelateret stress med symptomer…

S.E. Terapi

Somatic experiencing® SE®
SE® metoden er udviklet af Peter Levine, Ph.D – forfatter af bogen ”Væk tigeren” – Borgens Forlag. Somatic Experiencing er en kropsbaseret behandlingsmetode.
Traumatiske og fastlåste begivenheder bliver nænsomt forløst gennem opmærksomhed på kroppen og dens ressourcer.
Kroppens selvhelende potentiale reaktiveres og der opstår en ny bevægelighed, som kan…

R.O.F

Ressourceorienteret Færdighedstræning (Forkortes til ROF) – også kaldet Motorisk Haiku, udviklet af Merete Holm Brantbjerg.
ROF er en metode, der støtter udvikling og integration af kropslige, følelsesmæssige og kognitive færdigheder, gennem arbejde med de muskler, som motorisk knytter til færdighederne.
Metoden har fokus på opbygning af ressourcer og handlefærdigheder. D.v.s. – at styrke…

Kranio-Sakral Terapi

I Kranio-Sakral Terapi er det en grundantagelse, at kroppen selv korrigerer ubalancer. Gipsen heler heller ikke det brækkede ben – det gør kroppen. Men gipsen har en funktion – den skaber nogle omstændigheder, som giver kroppen gode muligheder for at komme sig.
Kranio-Sakral Terapi drejer sig meget om det samme – at give kroppen optimale arbejdsbetingelser. I selvsamme øjeblik, som kroppen…

Tensegrity

illustrationen i 3 dimensioner. Det er meget lig det elastiske molekylelegetøj, som helt små børn elsker at lege med. Når du taber det på gulvet, trykkes det sammen, hopper et par gange og ligger så helt udfoldet og intakt igen. Systemet består af elastiskestrenge (tynde på illustrationen), som er spændt ud imellem ikke-elastiske stivere (tykke på ill.) – et sådant..

S.O.T

Sacro-Occipital Technique – S.O.T., er en teknik udviklet af den amerikanske osteopat, kiropraktor og ingeniør Major Bertrand DeJarnette, D.C. omkring 1920.
Han opdagede, at mange lidelser har deres udspring i strukturelle problemer i muskel/skelet-systemet, og S.O.T. består af en række sammenhængende teknikker, som netop sigter på at re-balancere især bækken og rygsøjle.
DeJarnette…